Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان از اجرای طرح مرمت اضطراری قلعه تاریخی پرتغالی‌ها در جزیره هرمز و همچنین جمع‌آوری سیلوی قدیمی خاک سرخ مجاور این قلعه خبر داد. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱ استانها جزایر خلیج فارس نظرات - اخبار استانها -

رضا برومند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در جزیره قشم، با بیان اینکه مدیریت حوزه گردشگری در جزایر خلیج فارس با دو مقوله صنایع دستی و توجه به زیرساخت‌های مرتبط با گردشگری دنبال می‎شود اظهار داشت: بیشترین تمرکز ما در حوزه جزایر بر روی جزایر قشم و کیش است که تعامل نسبتا خوبی با سازمان‌های منطقه آزاد در این دو جزیره برقرار است که در کیش، تعامل بالاتری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمرکز بیشتری بر روی روستاهای قشم داریم، اضافه کرد: در نوروز 1398 بالای دو میلیون و 800 هزار نفر گردشگر وارد هرمزگان شده‌اند که بیشتر این جمعیت از قشم بازدید کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان با بیان اینکه جزیره هرمز، به عنوان مقصد جدید گردشگری در کشور شناخته شده است، افزود: فعالیت‌های بنیاد برکت در کنار فعالیت‌های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سبب وقوع اتفاقات خوبی در هرمز شده به نحوی که در مهرماه سال جاری نتیجه رویدادها در این جزیره محسوس خواهد بود.

‌پروژه گردشگری جزیره آشوراده با رعایت ضوابط زیست محیطی اجرا شودقطار گردشگری خلیج فارس- خزر به‌زودی راه‌اندازی می‌شوداسکله‌های تفریحی و گردشگری قشم تعطیل شد

برومند از اجرای طرح اضطراری ترمیم قلعه پرتغالی‌ها در جزیره هرمز خبر داد و اظهار داشت: سوله‌ای که سال‌ها در کنار قلعه پرتغالی‌ها منظره نازیبایی را ایجاد کرده بود، توسط سازمان میراث فرهنگی در حال برداشته شدن است.

وی یادآور شد: پس از مرمت قلعه پرتغالی‌ها، بازارچه صنایع دستی قلعه پرتغالی‌ها نیز ساماندهی می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان به سایر فعالیت‌های گردشگری در جزایر دیگر اشاره و افزود: برای نخستین بار در نوروز 98، گردشگر به جزیره ابوموسی بردیم و به دنبال راه‌اندازی طرح‌های گردشگری ارزان برای ابوموسی هستیم.

وی با اشاره به وجود پایگاه گردشگری لافت و کنگ یادآور شد: با کمک جامعه محلی در این دو شهر تاریخی هرمزگان، به دنبال ثبت جهانی این دو شهر در فهرست جهانی یونسکو هستیم.

برومند با بیان اینکه قشم در حوزه صنایع دستی بسیار غنی است، افزود: در قشم می‌توانیم کارت صنعتگری و تسهیلات مناسب را برای فعالان عرصه صنایع دستی فراهم کنیم که در این راستا نیازمند تعاملات و ساز و کارهای لازم هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان به فعالیت‌های بیناد برکت با کمک استانداری در جزیره لارک اشاره کرد و افزود:‌ در این جزیره مقرر شده 30 اقامتگاه بوم‎گردی تجهیز شود.

وی در پایان با بیان اینکه تمام هدف ما توزیع متناسب گردشگر در جزایر هرمزگان است، ادامه داد: اعتبارات خوبی در حوزه توسعه گردشگری استان دیده شده است.

انتهای پیام/ح

R7558/P/S6,1433/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۳۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است